ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αβέρωφ Νεοφύτου - Άντρος Κυπριανού: Η στυλιστική επιλογή τους στο dabate

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι δυο πολιτικοί;

newsroom must

Διακαναλικό debate στο γαλλικό πρότυπο και εφ' όλης μεταξύ του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και του γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού.

Ένα debate που πολυσυζητήθηκε, μετά την κίνηση του Συναγερμικού Προέδρου να ρίξει το γάντι στον Άντρο Κυπριανού για «μονομαχία» γύρω από το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και τις διαγραφές δανείων. Το γάντι σήκωσε ο Άντρος Κυπριανού υπενθυμίζοντας πως πρώτος ο ίδιος κάλεσε τον Αβέρωφ Νεοφύτου να «τολμήσει» να μπει σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον ίδιο.

Και μπορεί σε πολιτικό επίπεδο η συζήτηση να είναι άκρως ενδιαφέρουσα, ωστόσο εμείς ως must θα σταθούμε στις όμοιες στυλιστικές εμφανίσεις των δύο πολιτικών.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, ο Αβέρωφ Νεοφύτου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ενώ ο Άντρος Κυπριανού επέλεξε επίσης ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μοβ πουά γραβάτα.

Τι σημαίνει το μαύρο κουστούμι και για ποιο λόγο το επιλέγουν ολοένα και συχνότερα οι πολιτικοί στις εμφανίσεις τους; Καταρχάς το μαύρο κουστούμι αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα και έχει τις ρίζες του στο 1865, όταν ο οίκος ραπτικής Henry poole & Co στο νούμερο 15 της Savile Row δημιούργησε το πρώτο σμόκιν για τον τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Να θυμίσουμε πως το μαύρο κουστούμι μαζί με το λευκό πουκάμισο αποτελεί ο πιο κλασικός συνδυασμός και έγινε μεγάλο trend από τα 90's κυρίως χάρη στον Quentin Tarantino και στην ταινία Reservoir Dogs. Κι αν τότε, οι Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen και Steve Buscemi επέλεγαν να το φορέσουν με λεπτή μαύρη γραβάτα, σήμερα, η κλασική, φαρδιά γραβάτα έχει την τιμητική της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X