ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα;

Σήμερα 17/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν, νωρίς το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι το Σάββατο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X