ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

5 «κρυμμένα» καφενεία στην Κύπρο που αξίζει να επισκεφτείς

Επιτέλους διανύουμε μια από τις πιο ωραίες εποχές του χρόνου και δεν έχουμε παρά να χαρούμε αυτή την όμορφη εποχή με εκδρομές σε κάποιο χωριό, για να βιώσουμε την αυθεντικότητά του και ταυτόχρονα να ξεφύγουμε από την πολυκοσμία. Τι καλύτερο από το να βρεθείτε σε ένα όμορφο καφενείο στην πλατεία ενός χωριού, που με την ομορφιά, την αισθητική, αλλά και τον μοσχοβολιστό καφέ του θα σάς χαρίσει ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές; Εμείς προτείνουμε 5 καφενεία σε 5 χωριά που σίγουρα θα σάς προσφέρουν τα πιο πάνω.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ- ΒΟΥΝΙ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πλατεία Αγνοουμένων, Βουνί, Λεμεσός
Βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Βουνί και αποτελεί ένα από τα πιο ωραία και γραφικά σημεία στην Κύπρο. Ο παλιός καφενές αυτός με τις μπλε ψάθινες καρέκλες και τα μεταλλικά τραπεζάκια που θυμίζει νησιώτικη Ελλάδα λειτουργεί τα τελευταία 111 χρόνια και θα ενθουσιαστείτε με τη λαϊκότητά του, κάτι που θα πολλαπλασιαστεί με την ευγένεια του νεαρού «καφετζή» και με τον υπέροχο μπακλαβά του. Στο μενού του εκτός από τον μπακλαβά θα βρείτε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ καφέδες, αναψυκτικά, ζιβανία και διάφορα αλκοολούχα ποτά, σνακ και γλυκά.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΡΟΔΕΣ- ΑΡΟΔΕΣ, ΠΑΦΟΣ

Το καλύτερο χειροποίητο γλυκό του κουταλιού θα το απολαύσετε στην αυλή του καφενέ στις Πάνω Αρόδες στην Πάφο. Βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Καλανδίωνα στην πλατεία του χωριού. Ένας πετρόκτιτος ζεστός χώρος, προσφέρει παραδοσιακό κυπριακό καφέ για τους μερακλήδες, αναψυκτικά, δροσιστικές λεμονάδες αλλά και ουζάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ-GUIDE

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS