ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έτσι θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σκόνη στην ατμόσφαιρα με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι αργά το απόγευμα. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 17 Απριλίου, ο καιρός θα είναι θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση