ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

5+1 σειρές που βλέπουμε φέτος

Ξεκίνησε αισίως η νέα τηλεοπτική σεζόν και εμείς έχουμε ήδη επιλέξει τι θα βλέπουμε αυτούς τους μήνες. Σου παρουσιάζουμε όλα όσα ''κρατήσαμε'' από τις σειρές που παρακολουθούμε μέχρι στιγμής. 

1.The Good Place
Πρόκειται για μια διαφορετική κωμωδία καταστάσεων. Όχι πως δεν έχουν ξαναπαρουσιάσει το ''μεταφυσικό'' σε κωμωδία αλλά αυτή τη φορά μοιάζει διαφορετικό. H Kristen Bell υποδύεται μία, όχι και τόσο καλή γυναίκα που πεθαίνει και πάει στον παράδεισο. Όταν ψάχνει τους λόγους που έγινε αυτό, ανακαλύπτει πως πρόκειται για συνωνυμία αλλά δεν το λέει σε κανέναν. Τώρα απλά προσπαθεί να φτιάξει τον χαρακτήρα της για να μείνει στον παράδεισο. Οι κριτικές είναι καλές, ο κόσμος φαίνεται να το έχει προτιμήσει και σε εμάς έχει κινήσει το ενδιαφέρον. 

2. Timeless
Mία μηχανή του χρόνου σε πειραματικό στάδιο έχει κλαπεί. Μια καθηγήτρια ιστορίας, ο σωματοφύλακάς της και ένας μηχανικός ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο όταν ανακαλύπτουν πως οι ληστές σχεδιάζουν να γράψουν από την αρχή την Αμερικανική ιστορία. Το ''Timeless'' είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον με ωραίο καστ και ωραίο ρυθμό. Είναι ένα μοντέρνο ταξίδι στον χρόνο, στο δεύτερο επεισόδιο ταξιδεύουμε στο 1865 και στη δολοφονία του Abraham Lincoln για παράδειγμα. Έχουν προβληθεί ήδη τρία επεισόδια και το ένα είναι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο. Εμείς έχουμε εθιστεί. 

3. Mr. Robot
Ένας αντικοινωνικός προγραμματιστής επιστρατεύεται από μια μυστηριώδη οργάνωση από χάκερ που σκοπό έχουν να καταστρέψουν επιχειρήσεις τις Αμερικής. Το ''Mr. Robot'' είναι μια βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά που έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ ο πρωταγωνιστής, ο Rami Malek, είναι το πιο hot όνομα της Αμερικανικής τηλεόρασης έχοντας ήδη κερδίσει ένα Primetime Emmy (και ήταν υποψήφιος και για Χρυσή Σφαίρα). Αν σ' αρέσουν οι σειρές με συνωμοσίες και τεχνολογία, αυτή είναι για σένα. 

4. How to Get Away with Murder
Tρίτος κύκλος! Ακόμα ένας κύκλος της αγαπημένης σειράς της Shonda Rhimes, ακόμα ένας κύκλος που μας έχει καθηλώσει. Η Annalise Keating αναλαμβάνει ''καταδικασμένες'' υποθέσεις, με την ομάδα της ενώ σε flashback βλέπουμε πως σε δύο μήνες το σπίτι της έχει πάρει φωτιά και ένας από τους πρωταγωνιστές είναι νεκρός. Αλλά δεν μαθαίνουμε ποιος, αντιθέτως κάθε επεισόδιο μας αποκαλύπτουν έναν - έναν αυτούς που δεν έχουν πεθάνει. Ψηφίζουμε ''How to Get Away with Murder'' και φέτος!

5. Νο Tomorrow
H Evie γνωρίζει επιτέλους τον άντρα που λατρεύει αλλά εκείνος πιστεύει πως ο κόσμος θα τελειώσει σε οκτώ μήνες. Παρόλο που δεν τον πιστεύει ιδιαίτερα, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην ''αποστολή'' του για να κάνει όλα όσα θέλει πριν όλα χαθούν. Και αυτή η σειρά, είναι κωμωδία, με στοιχεία δράματος και φαντασίας. H νέα κωμική σειρά του ''The CW'' είναι ευχάριστη, χαλαρή αλλά και καλοδουλεμένη, αφού σου δείχνει μια ιδιαίτερη ιστορία που απλά δεν θες να σταματήσεις να βλέπεις.  

6. Divorce
Ξεκίνησε επιτέλους η πολυαναμενόμενη κα πολυσυζητημένη επιστροφή της Sarah Jessica Parker και δίχασε τον κόσμο. Όντως δεν έχει καμία σχέση με το ''Sex and the City''. Το ''Divorce'' έχει λίγο ''μαύρο'' χιούμορ, δραματική υπόθεση και μία SJP αρκετά διαφορετική απ' ό,τι την έχουμε δει μέχρι τώρα. Και παρόλο που τα πρώτα επεισόδια δεν μας ενθουσίασαν, σίγουρα θα μείνουμε συντονισμένοι γιατί γενικά η όλη ατμόσφαιρα της σειράς είναι ωραία και η υπόθεση ενδιαφέρουσα. 

Τι επιλέγεις εσύ φέτος;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  divorce  |  timeless  |  the good place  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση