ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Iδέες για ένα αξέχαστο weekend

Συναυλίες, lives, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο σας αξέχαστο!

Σταμάτης Σπανουδάκης

Με τον Σταμάτη Σπανουδάκη ανοίγει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, στο ανανεωμένο Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας. Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης παρουσιάζει το έργο του «Πάμε για άλλες Πολιτείες» που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και στην Ελλάδα, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Η συναυλία συνδυάζει χάλκινα πνευστά, παραδοσιακά όργανα, ορχήστρα εγχόρδων, ροκ μπάντα, κιθάρες, κλασσικό πιάνο, τραγούδι αλλά και χορωδία και δημιουργεί τοπία και υπέροχες εικόνες παντρεύοντας Δύση, Ανατολή, Σμύρνη, Βυζάντιο και σύγχρονη Ελλάδα. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει κι άλλες αξιόλογες διεθνείς και εγχώριες παραγωγές. Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με θέατρο, μουσική και χορό που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. (Κυριακή 13/10 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00)

ΘΕΑΤΡΟ

«Δε μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς»

Μια υπερβατική συνάντηση μεταξύ δυο κορυφαίων εκπροσώπων της ελληνικής πεζογραφίας, της Μαργαρίτας Καραπάνου και της μητέρας της Μαργαρίτας Λυμπεράκη έρχεται στο προσκήνιο με το βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου «Δε μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς».Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τις Στέλα Φυρογένη και Ειρήνη Ανδρονίκου. (Σάββατο 12-Κυριακή 13/10 Καφενείο Ο Πλάτανος , 20.30)

«Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ»

"Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ" ανεβαίνει σε μετάφραση και δραματουργική επεξεργασία του Βαρνάβα Κυριαζή. Βασισμένο στο πασίγνωστο ημερολόγιο της έφηβης Γερμανοεβραίας από τη Φραγκφούρτη, το έργο των Γκούντριχ και Χάκετ παραμένει ένα έργο διαχρονικό που συγκινεί το κοινό κάθε ηλικίας. Μεταφράστηκε σε παραπάνω από 67 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 31 εκατομμύρια αντίτυπα. Λέγεται μάλιστα ότι είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην Ευρώπη μετά από τη Βίβλο! Το θεατρικό έργο είναι ένα κείμενο–ντοκουμέντο, μια καταγραφή του απάνθρωπου φυλετικού κατατρεγμού.(Παρασκευή 11-Kυριακή 13/10 Θέατρο Ανεμώνα, Σαβ. 20.30 Κυρ. 19.00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση