ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Καταιγίδες αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση του τμήματος Μετεωρολογίας

Διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα δημιουργεί συνθήκες αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και την Παρασκευή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με τις νεφώσεις προοδευτικά να πυκνώνουν και να φέρνουν μεμονωμένες βροχές ενώ το απόγευμα πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, περίοδοι με αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και το απόγευμα θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Την Παρασκευή και το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση