ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

35.500 εθελοντές καθάρισαν την Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η έναρξη της μεγαλύτερης εθελοντικής εκστρατείας καθαρισμού που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος το Γραμμικό πάρκο πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο γέμισε από νεολαία, τους διοργανωτές της εκστρατείας, κρατικούς και μη αξιωματούχους, όπου όλοι μαζί έδωσαν το μήνυμα σε 35.500 συμπολίτες μας που περίμεναν με ανυπομονησία την μεγάλη έναρξη.

Το Together Cyprus ανέλαβε για άλλη μια χρονιά την εκπλήρωση του οράματος και με την αρωγή της Επίτροπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου η οποία έθεσε την εκστρατεία υπό την αιγίδα της και την υποστήριξη του Επίτροπου Εθελοντισμού Γιαννάκη Γιαννάκη κατάφερε να συμπορευτεί με τόσες χιλιάδες εθελοντών όλων των ηλικιών και να δημιουργήσει την πιο επιτυχημένη εκστρατεία καθαρισμού που έγινε ποτέ στο νησί.

Στην έναρξη της εκστρατείας, το παρόν τους έδωσαν o Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Προέδρος Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης και ο Βουλευτής Χαράλαμπος Θεόπεμπτου, η Χριστίνα Πετρούδη εκπρόσωπος ΔΗΣΥ, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννης Γιαννάκης.

Για πρώτη φορά οργανωμένα 563 ομάδες από οικογένειες, φίλους, συνεργάτες, οργανισμούς, εταιρείες, εθελοντικές οργανώσεις, την Εθνική Φρουρά , την Αστυνομία Κύπρου, το Τμήμα Δασών, το Τμήμα Περιβάλλοντος, την Ένωση Δήμων, την Ένωση Κοινοτήτων, το Τμήμα Αλιείας και άλλα Τμήματα του Δημόσιου Τομέα και όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έγιναν μια γροθιά για τον σκοπό και κατέκλυσαν με ενθουσιασμό τους δρόμους, πάρκα, αγρούς, παραλίες.

Η Πρέσβειρα Εθελοντισμού 2017 του Together! Cyprus ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους ενώ οι ηθοποιοί Μαρία Ιωάννου και Στέφανος Μιχαήλ, ο stand up comedian Λούης Πατσαλίδης, ο οδηγός formula Τίο Έλληνας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Χαράλαμπος Κυριάκου, στάθηκαν στο πλευρό του Let’s Do It! Cyprus.

Όπως αναφέρεται, όραμα των διοργανωτών Together! Cyprus, είναι μία Κύπρος καθαρή, με εδραιωμένη περιβαλλοντική συναίσθηση και μία κοινωνία όπου η αγάπη για τον εθελοντισμό θα είναι δεδομένη.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X