ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X