ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης και θα ισχύει μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βράδυ της Τετάρτης η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό. Την Πέμπτη η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται γύρω στους 42 βαθμούς.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης και θα ισχύει μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το Σάββατο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά παράλια, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα νοτιοδυτικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X