ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες το απόγευμα

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τετάρτη και μετά ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται στην περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη, κυρίως από την Τετάρτη και μετά.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και σύντομη καταιγίδα, στα βορειοδυτικά του νησιού και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά και στα βόρεια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσει μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στα βορειοδυτικά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Πέμπτη, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, μετά το μεσημέρι. Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ αργότερα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν, σε ορισμένες περιοχές, μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη, αναμένεται μικρή πτώση στη θερμοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και μικρή άνοδος την Παρασκευή, για να κυμανθεί γενικά γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση