ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ανατολικά

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ως επί το πλείστον από μέσες νεφώσεις. Αρχικά αναμένεται μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά στα νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 βαθμούς στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X