ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 3/7, το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και τοπικά στα δυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση