ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Demy: Style icon of the month

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν ασταμάτητα καθώς η αψεγάδιαστη εμφάνιση της δεν τους επιτρέπει να μην. Ο λόγος για την Demy η οποία ακόμη μια φορά κέρδισε στα «σημεία» με τις στιλιστικές της επιλογές, και οι αναγνώστες του must.com.cy της χάρισαν δικαιωματικά τον τίτλο του «Style icon of the month» για τον μήνα Ιούνιο!

Η γλυκιά τραγουδίστρια η οποία μέχρι στιγμής δεν μας έχει απογοητεύσει με το look της επέλεξε το αγαπημένο της brand, Toi & Moi δημιουργώντας μία από τις πιο fresh εμφανίσεις της βραδιάς των Mad Video Music Awards by Coca Cola. Συνδυάζοντας το μίνι πορτοκαλί φόρεμά της με πλατφόρμες στο ίδιο χρώμα και ρομαντικά σκουλαρίκια πέτυχε ένα άκρως καλοκαιρινό girly look το οποίο ξεχώρισαν και οι αναγνώστες του must.com.cy και της χάρισαν την πρώτη θέση με 4.4/5 αστέρια και 7 ψήφους.

Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η πανέμορφη Αθηνά Οικονομάκου με 4.2/5 αστέρια και 51 ψήφους. Η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό μάξι φόρεμα από δαντέλα το οποίο συνδύασε με τυρκουάζ μακρύ κολιέ και bohemian τσαντάκι για μια μοντέρνα καλοκαιρινή εμφάνιση, η οποία δεν άφησε ασυγκίνητους τους αναγνώστες.  

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της πιο στιλάτης εμφάνισης για τον μήνα Ιούλιο ξεκίνησε κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο must.com.cy ψηφίζοντας καθημερινά την εμφάνιση της αρεσκείας σας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X