ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές και καταιγίδες - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται παροδικά από αύριο.

Σήμερα 30/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα δυτικά και νότια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Φωτογραφία από Καιρόφιλοι Κύπρου 

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης για να καταστεί αργότερα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ψηλότερα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X