ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αίθριος ο καιρός με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο μέχρι την Τετάρτη.

newsroom must

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, σε περιοχές του εσωτερικού, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το πρωί, στα ανατολικά, μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το πρωί στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη, στα προσήνεμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο μέχρι την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση