ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

15χρονος προκάλεσε τροχαίο με κλοπιμαίο οχήμα

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και άδειας οδηγού και τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβησαν γύρω στη 1.30μ.μ. χθες στην οδό Γεώργιου Καλαματιανού στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για τροχαίο δυστύχημα, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην εν λόγω περιοχή και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ενός εμπλεκόμενου αυτοκινήτου ήταν 15χρονος και το όχημα που οδηγούσε, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο μεταξύ των ωρών 10μ.μ. – 5π.μ. στις 16-17/9/2016 και κλάπηκε από τον ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Όσον αφορά στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα, οδηγούσε 28χρονη από τη Λεμεσό.

Από το δυστύχημα, η 28χρονη τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 15χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας οδηγού και πιστοποιητικού ασφάλειας, οδηγούσε αμελώς και επικίνδυνα, ενώ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση