ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

15 ιδέες για το τριήμερο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Locomondo
Οι Locomondo επιστρέφουν στο Guaba Beach Bar στις 18 Ιουνίου!Οι Locomondo είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομα μεταφρασμένο θα πει "τρελός κόσμος" (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Αργότερα προσχώρησαν οι: Σπύρος Μπεσδέκης (μπάσο), Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα), Θανάσης Ταμπάκης (ηχοληψία), Στρατής Σούντρης (drums), Μιχάλης Μουρντζής (κρουστά). Από το 2003 ως το 2005 drummer του συγκροτήματος ήταν ο Στέφανος Ψαραδάκης. Σήμερα αποτελούνται από αυτόν τον πυρήνα 7 μελών με επικεφαλής τον κύριο συνθέτη και στιχουργό Μάρκο Κούμαρη και πλαισιώνονται κατά καιρούς από διάφορους guest μουσικούς.
Σάββατο, 18 Ιουνίου,Guaba Beach Bar Λεωφόρος Αμαθούντας, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κύπρος. Πληροφορίες / Κρατήσεις: +357 96340000

Monsieur Doumani
Το κυπριακό γκρουπ Monsieur Doumani, το οποίο ήταν πρόσφατα στους 4 φιναλίστ υποψήφιους για καλύτερο συγκρότημα στα διεθνή μουσικά βραβεία Songlines Music Awards 2016, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας κάνει μια στάση και στην Πάφο, στον εξωτερικό χώρο του Τεχνόπολις 20, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 8:30μ.μ.
Στον τελευταίο τους δίσκο «Sikoses», οι Monsieur Doumani, διατηρώντας ως βάση τους την κυπριακή παραδοσιακή μουσική, συνθέτουν νέα κομμάτια με επιρροές από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα εμπλουτίζουν τον ήχο τους με ηλεκτρονικά στοιχεία. Οι στίχοι των κομματιών είναι άμεσα συνυφασμένοι με την σύγχρονη κοινωνικοπολιτική κατάσταση της Κύπρου την οποία σχολιάζουν με σατιρική και χιουμοριστική διάθεση, σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος.
Σάββατο, 18 Ιουνίου,Τεχνόπολις 20, Λεωφόρος Νικολάου Νικολαΐδη 18, Πάφος. Ώρα: 20.30.

Γιώργος Μαζωνάκης
Η Party Madness Events παρουσιάζει για μία και μοναδική βραδιά τον Γιώργο Μαζωνάκη με ολόκληρο το επιτελείο του την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Makronissos Beach στην Αγία Νάπα.
Κυριακή, 19 Ιουνίου,Makronissos Beach Club, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος. Πληροφορίες & κρατήσεις: 97722150. Ώρα: 22.00

Πάνος Κιάμος
Ο μοναδικός Πάνος Κιάμος, ο τραγουδιστής που ξέρει όσο λίγοι, να ξεσηκώνει και να προκαλεί «μέγα» λουλουδοπόλεμο υπόσχεται να μας διασκεδάσει μέχρι το πρωί! «Φωτιά με φωτιά», «Σφύριξα και έληξες», «Έλα ψυχή μου», «Από Δευτέρα», «Ολοκαίνουργιος» είναι μερικά μόνο από τα σουξέ του Πάνου Κιάμου που αναμένεται να ανεβάσουν τους πάντες στην πίστα.
Κυριακή, 19 Ιουνίου, Dolce Club, Λεωφόρος Αμαθούντας 138, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός. Ώρα: 22:00. Πλήροφορίες: 25314900.

Κατακλυσμός Αγίας Νάπας 2016
Από τις 17 μέχρι τις 20 Ιουνίου ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει φεστιβάλ Κατακλυσμού που περιλαμβάνει την Γιορτή του Ψαριού και το Φεστιβάλ του Νερού. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
11:00 - 19:00 Fly board Show για μισή ώρα κάθε δυο ώρες
16:00 Παγκύπριοι αγώνες Θαλάσσιου Τζετ σκι
Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας - ΤΣΑΛΙΚΗΣ LIVE

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
11:00 Παγκύπριοι αγώνες Θαλάσσιου Τζετ σκι και Fly board Show
20:00 Έναρξη με τη Φιλαρμονική Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου
20:15 "Κύπρος - Ελληνικά νησιά ... μια Θάλασσα"
Κυπριακοί Παραδοσιακοί & Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί – Χορευτικός
Όμιλος Δήμου Αγίας Νάπας
21:15 Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κύριο Γιάννη Καρούσο
και τον Έντιμο Υπουργό

Πυροτεχνήματα και , Fly board Show - Fly boarding Cyprus
21:30 Συναυλία με τους καλλιτέχνες ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016
07.00 Λειτουργία στο Εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου – Λιμανάκι Αγίας
Νάπας
09.00 Αγιασμός των Υδάτων στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας
10:00 - 13:00  4o Φεστιβάλ Νερού και Fly board Show
18:00 Λαϊκοί Ποιητές - Διαγωνισμός Τσαττιστών , Ερωτικών Τραγουδιών και ποιημάτων
20:15 Χορευτικός Όμιλος Δήμου Αγίας Νάπας
20:30 "Αγία Νάπα... Θάλασσα της Παναγιάς" Μουσικό σχήμα Πολιτιστικού
Ομίλου "Κάβο Γκρέκο " Αγίας Νάπας και Χορευτικό Συγκρότημα Ρύμβος
21:00 Συναυλία με την καλλιτέχνιδα ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Λιμανάκι Αγίας Νάπας, Αγία Νάπα.

Κατακλυσμός Λάρνακας 2016
Η Λάρνακα διοργανώνει και φέτος τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της γιορτής του Κατακλυσμού.
Το 2016 οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 17 Ιουνίου και τελειώνουν την Τετάρτη 22 Ιουνίου.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναυλίες με γνωστούς τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο όπως: Αντύπας, Βασίλης Καρράς, Μπάμπης Τσέρτος, Κωνσταντίνα, Μιχάλης Βιολάρης, Στέλλα Γεωργιάδου, Ελευθερία Ελευθερίου, Stan κ.α.
Φοινικούδες, Λεωφόρος Αθηνών, Λάρνακα. Είσοδος: Δωρεάν.

Μνήμες Ταξιδιών που έγιναν τραγούδια - Βάκια Σταύρου
Ταξιδεύοντας, οι ήχοι, οι λέξεις, οι εικόνες έγιναν τραγούδια. Οι αποσκευές της Βάκιας Σταύρου εμπεριέχουν μνήμες ταξιδιών που χρόνο με τον χρόνο, εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο.

Με βάση της το Παρίσι, δίνει κονσέρτα και γράφει συνεχώς νέα τραγούδια πολύ σύντομα ηχογραφείται με γαλλική δισκογραφική εταιρεία ένας νέος δίσκος μετά τον τελευταίο της «Ανεμόεσσα».

Εν ολίγοις, ως τραγουδοποιός, αναμειγνύει με τον δικό της προσωπικό τρόπο διάφορες γλώσσες και ιστορίες ανθρώπων.
Ένα συνονθύλευμα τραγουδιών του κόσμου αλλά και δικών της, καινούργιων και παλαιότερων, και η συνταγή για το ονειρικό ταξίδι στα μέρη της καρδιάς διαμέσου της τόσο εκφραστικής φωνής της Βάκιας Σταύρου, είναι σίγουρη. Και δοκιμασμένη.

Δευτέρα, 20 Ιουνίου, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Παλιά Λευκωσία, Λευκωσία. Πληροφορίες: 22894531.

Θέατρο
Τέλος καλό, όλα καλά
Η θεατρική ομάδα "Σαίξπηρ στο Κούριο" παρουσιάζει την κωμωδία "Τέλος καλό, όλα καλά" (All's Well That Ends Well) του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Η παράσταση είναι στα Αγγλικά. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Κυριακή, 19 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Επισκοπή, Λεμεσός. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια: 99990535 ή στο email boxoffice@shakespeareatcurium.com . Είσοδος: €15 / €5 για παιδιά. 

Πλούτος
Με την διαχρονική και συγκλονιστικά επίκαιρη κωμωδία του Αριστοφάνη «ΠΛΟΥΤΟΣ» το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» θα εγκαινιάσει την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο .  Έργο γεννημένο σε μια εποχή με έντονα τα σημάδια της πνευματικής πολιτικής και κοινωνικής μιζέριας. Οι υψηλές εθνικές και ηθικές ιδέες δεν έχουν πια θέση και ο ατομικισμός και το προσωπικό συμφέρον βρίσκονται σε έξαρση. Τίποτα δεν εκτιμάται περισσότερο από τον «ΠΛΟΥΤΟ» και από τις απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει.

Το αίτημα για μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου βρίσκεται πίσω από την κωμωδία «ΠΛΟΥΤΟΣ», όπου ο Πλούτος και η Πενία είναι δρώντα πρόσωπα. Η διαμάχη τους και η ανταλλαγή επιχειρημάτων αποκαλύπτουν το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που βρίσκεται στο υπόβαθρο της κωμικής κατάστασης. Έργο για την εποχή που γεννιέται το όνειρο και που θα καταλήξει γι’ άλλη μια φορά ορφανό … και θα γίνει εφιάλτης! Μια προσφορά του Αριστοφάνη στους Αθηναίους σαν αντίβαρο στην άδικη κατανομή του πλούτου που είναι και πάλι, όπως λέει ο Μωρίς Κρουαζέ- ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, Θέατρο Σκάλα, Κυριάκου Μάτση 15, Λάρνακα. Ώρα:  20:30. Πληροφορίες/Κρατήσεις : τηλ 24652800/1 και 99490102.

Αίγια Κότσιηνη που πάεις
Σύγχρονη εποχή σε κάποιο χωριό της Κύπρου. Η “κοτζιάκαρη” Μαρία (Όλγα Ποταμίτου) ζει μόνη στο σπίτι της και έχει την απαίτηση από τα παιδιά της, η κοπέλα που θα την φροντίζει να είναι της πίστης μας και να μιλά ελληνικά. Η Ελένη, η κόρη της (Λουκία Μουσουλιώτου), της φέρνει διάφορες κοπέλες, αλλά η δύστροπη γριά τις εξαποστέλλει. Αφού ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τα παιδιά της τελικά ανακάλυψαν μια Ουκρανή, Ορθόδοξης πίστης και που έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Χώρας της Αρχαία Ελληνικά.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15, Αγλαντζιά. Ώρα: 20:30.

Εικαστικά

Ετήσια Έκθεση Φοιτητών και Μαθητών Σχολής Αιγαία
Χρώμα, έμπνευση, δημιουργία, σύγχρονη προσέγγιση, διαφορετικότητα και εξέλιξη χαρακτηρίζουν την ετήσια έκθεση της Σχολής καλών & εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι και τις 22 Ιουνίου 2016. Στην έκθεση παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά δείγματα από τη δουλειά των φοιτητών των κλάδων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και εικαστικά έργα των μαθητών του Ινστιτούτου Αιγαία. Εκτός από το εικαστικό εκθεσιακό μέρος, στις 22 Ιουνίου 2016 στις 8:00μμ, φοιτητές της σχολής Αιγαία, θα παρουσιάσουν τις τελικές συλλογές τους σε επίδειξη δημιουργικής και στη συνέχεια στις 9:00μμ θα παρουσιάσουν ταυτόχρονα, σε όλο το κτίριο της σχολής, Performances τα οποία δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι ίδιοι. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της έκθεσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.aigaia.com.cy

Η έκθεση λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο 10:00π.μ. – 7:00μ.μ. και Κυριακή 4:00μ.μ – 8:00μ.μ.Σχολή καλών & εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία, Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 81, Λευκωσία. Πληροφορίες: 22445757.

Φαρκώνια στο Κολόσσι
Στην αναδρομική αυτή έκθεση του Λευτέρη Ολύμπιου παρουσιάζονται τέσσερις εικαστικές ενότητες εμπνευσμένες από τη μεσαιωνική ιστορία της Κύπρου που εξιστορείται στο Χρονικό του Λεοντίου Μαχαιρά. Μέσω της εικαστικής γλώσσας, παρακινείται το κοινό να συνδιαλέγεται με το έργο του καλλιτέχνη και τον μνημειακό χώρο έκθεσής του. Η έκθεση του Ολύμπιου αποτελεί την πρώτη ατομική έκθεση που πραγματοποιείται στο μνημείο σηματοδοτώντας έτσι τη σημαντικότητα του έργου που εκτίθεται.

Κάστρο Κολοσσίου, Κολόσσι. Πληροφορίες:  22865888. Ώρα: 08:30 - 19:15.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS