ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το must Απριλίου κυκλοφορεί στο newsstand του iPad

Καταφέρνει και συνδυάζει πολλούς ρόλους ταυτόχρονα: Της μητέρας, της συζύγου, της κόρης, της εργαζόμενης γυναίκας, της σταρ. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλά στο must Απριλίου για την πιο σημαντική περίοδο της ζωής της, τρεις μήνες μετά τον ερχομό της μικρής Αριάδνης. 

#ΜΤΝMADWALK16. Το απόλυτο fashion music project συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μέσα από τον θεσμό του Madwalk Κύπρου δίνεται η ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να ανοίξουν τους ορίζοντές τους στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και στους πιο έμπειρους να συνεχίσουν, δείχνοντας την εξέλιξή τους. Το MTN Madwalk επιλέγει και παρουσιάζει πέντε αξιόλογους σχεδιαστές, για να μας ταξιδέψουν μέσα από τις δημιουργίες τους.

Η επόμενη γενιά στον χώρο της μόδας είναι εδώ, εναλλακτική, με διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς. Τα μεγαλύτερα brands βρήκαν αυτό που έψαχναν στα παιδιά των διάσημων. Ποια είναι αυτά;

H βρετανική Vogue γιορτάζει 100 χρόνια κυκλοφορίας και εμείς γιορτάζουμε μαζί της. Από την πρώτη έκδοση το 1916 μέχρι και σήμερα, σκιαγραφούμε την πορεία ενός εκ των πιο σημαντικών περιοδικών μόδας στον κόσμο. Εσύ πόσα ξέρεις για τη Vogue;

Το Playboy αλλάζει πορεία, συνεχίζει να ζει αλλά ντυμένο! Ένα από τα πιο θρυλικά αντρικά περιοδικά κάνει στροφή 180 μοιρών, αποσύροντας το γυμνό από τις σελίδες τους.

Live in ColourΑτέλειωτα χρώματα, εντυπωσιακά prints και καθαρές γραμμές μας προκαλούν να ποντάρουμε άφοβα στο mix&match.

 Ο γύρος της μόδας σε 28 ημέρες: Ακόμα ένας μήνας που ξεχείλιζε από μόδα σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη,χαρίζοντάς μας πολύ gossip, απίστευτο street fashion και πολλές, πάρα πολλές τάσεις για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στα 20, στα 30, στα 40, όποια και αν είναι η ηλικία σας, η επιδερμίδα σας χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας. Εντάξτε λοιπόν στην καθημερινότητά σας τις κατάλληλες ενυδατικές και αντιγηραντικές κρέμες, primers και ορούς.

Κατεβάστε τώρα το must Απριλίου στο iPad κάνοντας κλικ εδώ. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση