ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στους 35 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Ο καιρός σήμερα 28/9 θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X