ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα;

Απέχουμε ελάχιστα από την 25η Δεκεμβρίου και όλοι μας αναρωτιόμαστε πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα, ώστε να οραγνώσουμε κατάλληλα το πρόγραμμα και το outfit μας. Σωστά; Υποθέτω πως ναι. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί αναλυτικό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου για την 25η Δεκεμβρίου, στο τελευταίο της δημοσίευμα αναφέρεται πως τα Χριστούγεννα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, οπότε ο καιρός αναμένεται να κινηθεί όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Πριν όμως φτάσουμε στα Χριστούγεννα, ας δούμε αναλυτικά την τελευταία πρόγνωση.

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά τη Δευτέρα βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήμερα 21/12, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά, το απόγευμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και στα ανατολικά, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 22/12, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Τη Δευτέρα 23/12, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κυρίως συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι αναμένονται σε κάποιες περιοχές τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνι ή χιονόνερο. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν ενώ θα πνέουν πολύ ισχυροί και τοπικά έως σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Την Τρίτη 24/12, παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές, τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ψηλότερα ορεινά καθώς και πολύ ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα ωστόσο αναμένονται κάπως να εξασθενήσουν από το απόγευμα και μετά. Αναμένεται πτώση στη θερμοκρασία για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Έχοντας στο μυαλό μας πως ο καιρός δεν θα σημειώσει διακυμάνσεις, σημαίνει πως η 25η Δεκεμβρίου θα μας βρει με κρύο, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Φυσικά, για εκτενέσερη ανάλυση της θερμοκρασίας, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση