ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νέα τροπή στην υπόθεση Παντελίδη

Νέα τροπή στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών- ντοκουμέντων (από το Πρώτο Θέμα) , λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο.

Σ’αυτές δείχνει καθαρά πως ο τραγουδιστής κάθεται μπροστά από ένα τραπέζι, στρωμένο με πράσινη τσόχα και δίπλα του να είναι τα κορίτσια, Φρόσω και Μίνα. Συν ότι διακρίνονται τα ποτήρια που έπιναν αλκόολ.

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γεννούν ερωτήματα ως προς τα λεγόμενα των συνεπιβάτιδων του Παντελή. Τόσο η μία όσο και η άλλη στις καταθέσεις τους, δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο 32χρονος και σε τι κατάσταση βρισκόταν.

Η επόμενη κίνηση  από την πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή, είναι να συγκεντρωθούν και να μιλήσουν περισσότεροι μάρτυρες.

Όσοι βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη βραδιά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση αφού υπάρχουν ήδη τα ονόματα των παρευρισκομένων της πράσινης τσόχας.

Η οικογένεια του όπως αναφέρει η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα θέλει να μάθει σε τι κατάσταση ήταν ο Παντελής πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και κυρίως αν ήταν αυτός στη θέση του οδηγού του τζιπ.

Από την Πέμπτη, λοιπόν, οι δικηγόροι αναμένεται να πιάσουν εκ νέου λοιπόν δουλειά, σχετικά με την υπόθεση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση