ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Mohammed bin Salman: Το πάρτι των $50 εκατ. με 150 μοντέλα

Όσα αποκαλύπτει το βιβλίο «Blood and Oil: Mohammed bin Salman’s Ruthless Quest for Global Power»

To βιβλίο με τίτλο «Blood and Oil: Mohammed bin Salman’s Ruthless Quest for Global Power» κυκλοφόρησαν οι δύο δημοσιογράφοι της Wall Street Journal Bradley Hope και Justin Scheck. Μέσα από την εμπειρία τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν εμπιστευτικά κυβερνητικά έγγραφα αποκαλύπτοντας το άγνωστο πάρτι των $50 εκατ. με 150 μοντέλα από Βραζιλία και Ρωσία που διοργάνωσε ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Mohammed bin Salman.

Το πάρτι έγινε στο νησί Βελάα κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια και δώθηκε επιπλέον μπόνους μισθός 5.000 δολαρίων σε 300 εργαζομένους. Ο λόγος που θ΄βθηκαν τα επιπλεόν χρήματα ήταν για να διασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα μιλούσε για αυτό. Εκεί παραβρέθηκα μεταξύ άλλον μερικές δεκάδες άνδρες από τη Μέση Ανατολή. 

Τα μοντέλα που βρέθηκαν εκεί υποβάλονταν σε ιατρική εξέταση για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Τα μοντέλα υποδέχονταν οι υπηρέτες του Mohammed bin Salman και τα μετέφεραν σε ιατρικές εγκαταστάσεις για τον έλεγχο. Εκτός από αυτό ο Mohammed bin Salman στηριζόταν στο προσωπικό του για α μπορεί να πίνει αλκοόλ κάτι που απαγορεύεται. «Οι Σαουδάραβες δεν ήθελαν να τους δει να πίνουν από κατοίκους άλλης μουσουλμανικής χώρας» γράφει το βιβλίο.

Το πάρτι διήρκησε μια εβδομάδα και υπεύθυνοί για την μουσικοί τους ψυχαγωγία ήταν ονόματα όπως ο Pitbull, ο Κορεάτης ράπερ Psy του “Gangnam Style” και ο DJ Afrojack.

Παρόλη την προσπάθεια η είδηση κυκλοφόρησε μια εβδομάδα αργότερα σε τοπική εφημερίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X