ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαρία Σελίπα: Τραγούδησε μπροστά στον Αβέρωφ της

του Νικόλα Φωτίου

Τις φωνητικές της ικανότητες μπροστά σε πλήθος κόσμου και στον σύζυγό της, Αβέρωφ Νεοφύτου, παρουσίασε την Παρασκευή 27 Ιουλίου η Μαρία Σελίπα στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου, σε μία συναυλία αφιερωμένη στους μεγάλους καλλιτέχνες, Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Κάτω από το «ματωμένο» φεγγάρι, η σύζυγος του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στάθηκε αντάξια των περιστάσεων και με τη συνοδεία του Ευθύβουλου Θεοχάρους στο πιάνο και της ορχήστρας του, ταξίδεψε το κοινό με ερωτικά τραγούδια των σπουδαίων συνθετών. Ο κ. Νεοφύτου, φυσικά, παρακολούθησε με περηφάνια την αγαπημένη του και σιγοτραγούδησε τα τραγούδια της, δίνοντάς της στο τέλος το πιο θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική παράσταση «Πάμε μια βόλτα στην Αγάπη» διοργάνωσε το Round Table 7 και σ’ αυτήν συμμετείχαν, επίσης, ο Γιώργος Περρής, η Έλενα Αναγιωτού, η Μαρία Θεοδότου και το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Μουσικού Λυκείου Πάφου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ισαβέλλας Χριστοφίδου. Η δημοσιογράφος, Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, με τη σειρά της ανέλαβε την αφήγηση κειμένων.

Αποκορύφωμα της βραδιάς η αφιέρωση από τον Γιώργο Περρή, εν είδει προσευχής, του τραγουδιού «Χάρτινο το Φεγγαράκι» στη μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. 

Για καλό σκοπό
Ο πρόεδρος του Round Table 7, Μιχάλης Μιχαηλίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πολυσχιδή κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της οργάνωσης, η οποία μετρά πέραν των 30 χρόνων ζωής, καθώς επίσης και στα δύο πρόσφατα πρότζεκτ τους: την καμπάνια Access City (που αφορά τη βελτίωση της προσβασιμότητας στα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)) και τη συνεργασία με την οικογένεια Μιχαηλίδη (ιδιοκτήτες των Thanos Hotels) για τη δημιουργία ταμείου υποτροφιών – στήριξης αρίστων μαθητών της Πάφου. Εν κατακλείδι, ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση του συμβουλίου να ενισχύσουν από το φιλανθρωπικό ταμείο της οργάνωσής τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα που συγκλόνισαν το παγκόσμιο.

Πηγή: Βeautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X