ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κυκλοφόρησε το Beauty Line Magazine

Το νέο περιοδικό Beauty Line Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 βρίσκεται τώρα στα καταστήματα Beauty Line σε όλη την Κύπρο.  Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με καλοκαιρινά σύνολα και εξωτικά prints και μας ταξιδεύει σε παραδεισένιους προορισμούς μέσα από το μακιγιάζ και τη μόδα.

Διαβάστε για τις πιο hot τάσεις του μακιγιάζ της φετινής σεζόν και συμβαδίστε μαζί του. Μάθετε πώς να τις αποκτήσετε αντιγράφοντας βήμα-βήμα το μακιγιάζ που προτείνει ο senior makeup artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης.

Μάθετε ακόμη ποια είναι τα dos&dont’s για τη μόδα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, καθώς και τις πιο hot τάσεις για τα μαλλιά και τα προϊόντα τους.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του περιοδικού θα ανακαλύψετε τις καλύτερες κρέμες αντιγήρανσης, σώματος, σύσφιξης, αντηλιακά προϊόντα, τα νέα αρώματα, καθώς και μυστικά από τον κόσμο της ομορφιάς. Κι επειδή για να είστε όμορφες  δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, προσθέστε στο boudoir σας τα πιο σούπερ προϊόντα ομορφιάς σε χαμηλές τιμές.

Αγοράζοντας το περιοδικό Beauty Line στην τιμή του €1 συνεισφέρετε στην ενίσχυση του ταμείου της EUROPA DONNA Κύπρου, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το πρόγραμμα «Επιστήθιες Φίλες».  Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού θα πάνε στο ταμείο του EUROPA DONNA Κύπρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά συγκεντρώθηκε το ποσό των €15.000 από τις πωλήσεις του προηγούμενου τεύχους του Beauty Line Magazine No15. 

Συναντήστε τον κόσμο της ομορφιάς μέσα από το περιοδικό Beauty Line. 
Ένας ολόκληρος, φανταχτερός κόσμος απλώνεται μπροστά σας. 


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X