ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς

Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού 

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ ενώ στα δυτικά παράλια θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος και θερμός και η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση