ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κίτρινη προειδοποίηση: 40αρια και πάλι

Η πρόγνωση του καιρού

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Έχει ισχύ από τις 11:00 πμ μέχρι τις 16:00. Η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, που στα ορεινά δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, στα παράλια, πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Αρχικά, στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηµατίζεται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, στα παράλια.

Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Κυριακή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X