ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καύσωνας και κίτρινη προειδοποίηση

Αφόρητη θα είναι και σήμερα η ζέστη με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς. Η μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Αυγούστου μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς και σύντοµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 35 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ του Σαββατου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όµως πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ σταδιακά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 11/8, τη ∆ευτέρα 12/8 και την Τρίτη 13/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κατά τις µεσηµβρινές ώρες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, και µικρή πτώση την Τρίτη για να παραµείνει όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X