ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έρχονται βροχές το Σαββατοκύριακο;

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στα νοτιοανατολικά κυρίως, είναι πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 14 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα καταστεί ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους, κυρίως από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που το βράδυ δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 32°C 11°C 16%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 27°C 12°C 47%
Λεμεσός: 24°C 11°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 24°C 14°C 50%
Φρέναρος: 30°C 13°C 30%
Πρόδρομος: 22°C 12°C 27%
Πόλις Χρυσοχούς: 25°C 13°C 51%
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση