ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες

Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο το πρωί θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο το πρωί θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που ενδέχεται τοπικά να εμφανίζονται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, που θα είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, που θα είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X