ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δημήτρης Σταρόβας: ''Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού''

«Εάν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση. Και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα»

newsroom must

Τις τελευταίες ημέρες τα social media έχουν πλημμυρίσει με αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ψυχολογική βία κ.ό.κ αλλά και με μηνύματα στήριξης στις ηθοποιούς που είχαν το θάρρος να βγουν ακόμα και χρόνια μετά και να καταγγείλουν την παρενόχληση που υπέστησαν.

Η Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είναι φίλος με τον ηθοποιό έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση. Και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας, και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς και δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται, ρε παιδιά, αυτό το πράγμα... Μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον ούτε οτιδήποτε, προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο».

Συνέχισε λέγοντας πώς ίσως με αυτό που αναφέρει μπορεί να παρεξηγηθεί, «θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, με ρίσκο να παρεξηγηθώ», δήλωσε το εξής: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή... Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες -με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα- παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ, προσωπικά. Απλά, το αναφέρω».

Εάν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση. Και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X