ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άντρεα Κυριάκου: ''Ο Γιώργος θα είναι τέλειος μπαμπάς''

Στις 3 Ιουνίου 2017 το όμορφο μοντέλο και ο άσσος του ΑΠΟΕΛ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και λίγους μήνες αργότερα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Η Άντρεα Κυριάκου μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Beautiful People πριν από ένα χρόνο, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή ο οποίος ήταν κεραυνοβόλος.

''Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν από περίπου 10 χρόνια. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, ο οποίος τότε, λόγω του ότι ήμουν μικρή, δεν προχώρησε. Σημείωσε ότι ο Γιώργος είναι φίλος του αδελφού μου και υπήρχε στη ζωή μου από τότε, βάφτισε μάλιστα και τον αδελφότεκνό μου, οπόταν δεν ήθελε και πολλά να ξαναξυπνήσουν τα αισθήματα, πριν από δύο χρόνια'', ανέφερε.

Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση αν τον έχει φανταστεί πατέρα, η Άντρεα απάντησε: ''Ναι, πολλές φορές… Θα είναι τέλειος μπαμπάς. Τον βλέπω με το βαφτιστήρι του αλλά και μαζί μου, όταν είμαι άρρωστη. Ιδιαίτερα περιποιητικός, υπομονετικός και τρυφερός.''

Η Άντρεα δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ενώ όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο must θα προσπαθήσει να συνδυάσει οικογένεια και καριέρα.

''Αν θελήσει ο Θεός να μεγαλώσει αυτή η οικογένεια με ένα μωρό, καλώς να ορίσει, είχε δηλώσει ενώ πρόσθεσε: Δεν πιστεύω πως είμαι από τα άτομα που θα δυσκολευτούν να συνδυάσουν οικογένεια και δουλειά. Υπήρξε φάση στη ζωή μου που συνδύαζα τέσσερις δουλειές. Δεν φοβάμαι τις ευθύνες. Αν έρθει ένα μωρό πιστεύω ότι θα τα καταφέρω, αν και μπορεί να δυσκολευτώ λίγο στην αρχή.''

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Beautiful People

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Must

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS