ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία

Αναλυτικές προβλέψεις για τον καιρό μέχρι και την Παρασκευή.

newsroom must

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, τοπικά στα νότια παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα ανατολικά και τοπικά στα νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Το απόγευμα, στα προσήνεμα, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, αλλά μέχρι την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή άνοδος, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X