ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αδερφός Παντελίδη: «Να βοηθήσουμε κόσμο στην μνήμη του Παντελή»

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μετά την κοινή απόφαση που πήρε με τους γονείς του, θέλησε να γίνει ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις που γίνονται στη μνήμη του αδελφού του και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης εξηγεί γιατί αποφάσισαν να κάνουν την παραπάνω ανακοίνωση, αλλά και ποιος είναι ο στόχος της οικογένειας. «Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς μας πως ο κόσμος πεινάει. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε, παιδιά που ζουν σε ιδρύματα. Ειδικά τώρα που είναι γιορτές ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Εγώ ήρθα σε επαφή με τη διευθύντρια του ιδρύματος και της εξήγησα την ιδέα μου. Θέλουμε ως οικογένεια τα πράγματα να γίνουν σωστά, γι' αυτό γράφουμε και τον αριθμό τραπέζης. Έτσι ώστε να βάζουν απ' ευθείας. Μέσα από όλο αυτό που κάνουν, τις εκδηλώσεις δηλαδή εις το όνομα του Παντελή, να βγαίνει και κάτι καλό, μια καλή πράξη, μια βοήθεια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη», δηλώνει στην Freddo.

Η επιλογή της Πρότυπης Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας δεν ήταν τυχαία. Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ήθελαν να ξεκινήσουν με αυτό το ίδρυμα. «Στο συγκεκριμένο ίδρυμα είχε τραγουδήσει και ο Παντελής και είχαν χαρεί πολύ τα παιδάκια, γι' αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με αυτό. Σκοπός μας είναι να το κάνουμε αυτό και για άλλα ιδρύματα», εξηγεί ο αδελφός του Παντελή.

Ο ίδιος στο τέλος της ανακοίνωσης ζητά να αποφεύγεται η χρήση φωτογραφιών-αφισών και του λογότυπου Ρq με οποιονδήποτε τρόπο προς διαφήμιση ή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. «Αυτό που θέλουμε να είναι σεβαστούν τη μνήμη και τον άνθρωπο. Αυτά είναι όλα κατοχυρωμένα, δεν μπορεί κάποιος με το δικό σου πρόσωπο να διοργανώσει μια εκδήλωση», ολοκληρώνει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση