ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ολόσωμη φόρμα σε deep green απόχρωση, δερμάτινη ζώνη στη μέση και kitty heels
 

To Stella McCartney παλτό που προκάλεσε σάλο

Δέσποινα Άσπρου

Είτε δηλώνεις φαν της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είτε όχι, όλο και από κάπου θα έχεις ακούσει πως το περασμένο Σαββατοκύριακο των royals (9-10 Νοεμβρίου) ήταν αφιερωμένο σε όσους θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του ‘Α Παγκοσμίου Πολέμου, με απώτερο σκοπό την απελευθέρωση της Μεγάλης Βρετανίας, οπότε η βασιλική οικογένεια έπρεπε να δώσει «το παρών» της σε διάφορες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή λοιπόν, η δούκισσα του Sussex βρέθηκε στο Κενοτάφειο, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής, στους πεσόντες. Για την εν λόγω περίσταση η Meghan Markle, επέλεξε να φορέσει ένα παλτό Stella McCartney και πραγματικά έμοιαζε εκθαμβωτική. Αυτό όμως που σίγουρα δεν φανταζόταν εκείνη την στιγμή, είναι το ότι το εν λόγω παλτό θα προκαλούσε οργή! Πώς και γιατί; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας που λέτε, βλέποντας την στυλιστική επιλογή της δούκισσας, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που –απερίσκεπτα μάλλον- έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας πόσο περήφανη είναι που η Meghan επέλεξε δημιουργία της αυτή την τόσο σημαντική ημέρα. Το εν λόγω σχόλιο ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο και οι χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν ότι φάνηκε περισσότερο σαν προσπάθεια διαφήμισής της, παρά σαν στήριξη της τόσο αυτής σημαντικής ημέρας. Και κάπως έτσι η επίθεση ξεκίνησε.

Το post της Stella McCartney

Λίγες μέρες αργότερα, το post αυτό εξαφανίστηκε και η Stella McCartney δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία δήλωση για το γεγονός. 

Belted wool coat by Stella McCartney

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X