ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Τι ''κρύβει'' η φωτογράφιση των Sussex στο ΤΙΜΕ;

Τα σχόλια στο Twitter και όσα είπαν οι ειδικοί

newsroom must

Η Meghan Markle και ο Harry βρίσκονται ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό ΤΙΜΕ, και η φωτογράφισή τους εισέπραξε διάφορα σχόλια στα social media. 

Στο εξώφυλλό τους, βλέπουμε την Meghan να στέκεται μπροστά σε μια δυναμική πόζα με τον Harry να είναι από πίσω και να ακουμπά το χέρι του στον ώμο της. Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, το Twitter πήρε φωτιά με κόσμο να σχολιάζει πως το εξώφυλλο είναι ξεκάθαρη απόδειξη πως η Markle έχει τον έλεγχο στη σχέση. Άλλοι έγραψαν: «Αυτή η φωτογραφία μοιάζει τόσο φωτοσοπαρισμένη. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο έχουν στηθεί είναι πολύ αποκαλυπτικός: είναι το σόου της Meghan και ο Harry έχει τον δεύτερο ρόλο». Ένας άλλος πρόσθεσε «Ο Harry δείχνει εντελώς αμήχανος πίσω από την γυναίκα του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα προφίλ τους που έγραψε ο φίλος τους και σεφ José Andrés, του οποίου η φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους Sussex και υποστηρίχθηκε οικονομικά από το ίδρυμά τους Archewell. 

Την ίδια ώρα ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Darren Stanton είπε ότι η Markle ποζάρει με τα πόδια της ανοιχτά για να δείξει ότι είναι ισχυρή και πως «Όλες οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι προβαρισμένες, και δείχνουν όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια τεράστια εκστρατεία PR, ώστε να φανούν ως ένα δυναμικό και ισχυρό ζευγάρι». «Μπορώ να καταλάβω γιατί το Time επέλεξε το εξώφυλλο με την Meghan μπροστά και τον Harry να ακουμπά στον τοίχο πίσω της. Υπάρχει επίσης ένα σχεδόν γουρλωμένο βλέμμα, που θέλει να δείξει πως είναι ανοιχτοί σε νέα πράγματα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

Αντιθέτως, η φωτογραφία που τους δείχνει να περπατούν κρατώντας χέρια μέσα στη φύση δείχνει πιο φυσική. «Αυτό το στιγμιότυπο είναι πολύ πιο φυσικό και το χαμόγελο του Χάρι δείχνει πολύ γνήσιο. Θυμίζει ακόμη και φωτογράφηση αρραβώνα. Όμως το δεξί χέρι της Μέγκαν Μαρκλ στην τσέπη δείχνει πολύ σκηνοθετημένο. Δεν είναι μια φυσική θέση για το χέρι και υπάρχει ένταση στον αντίχειρα για να κρατήσει αυτή τη στάση χωρίς να χαλάσει τη γραμμή του παντελονιού» εξηγεί ο Robin Kermode, σύμβουλος επικοινωνίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  meghan markle  |  harry  |  time  |  φωτογράφιση  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση