ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Sinead O’ Connor: Ξεσπαθώνει ενάντια στο Rolling Stone

Με το διάσημο περιοδικό Rolling Stone τα έβαλε η Sinead O’ Connor, λέγοντας μάλιστα με έντονο τρόπο την γνώμη της. Αιτία για να ξεσπαθώσει η διάσημη τραγουδίστρια ήταν το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το περιοδικό.
Με ένα κείμενο σε επιθετικό τόνο που ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook λέει μεταξύ άλλων πως «μουσική έχει επισήμως πεθάνει».

«Τι κάνει αυτή η ******* (“Δε χαμογελάω πολύ γιατί μου δημιουργούνται ρυτίδες”) στο εξώφυλλο του Rolling Stone; Η μουσική έχει επισήμως πεθάνει. Ποιος να φανταζόταν πως το περιοδικό Rolling Stone θα τη δολοφονούσε; Δεν πρέπει να περιμένουμε πως φταίνε μόνο οι Simon Cowell και Louis Walsh. Ο Bob Dylan πρέπει κυριολεκτικά να αισθάνεται φρίκη. #BoycottRollingStone», έγραψε η Sinead.

Πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν στα σχόλια πως συμφωνούν απόλυτα μαζί της, αν και υπήρξαν αυτοί που θεώρησαν πως υπερβάλλει.

Έχει εκφραστεί και στο παρελθόν τόσο έντονα, όταν το 2013 έγραψε τρεις ανοιχτές επιστολές στη Miley Cyrus, παρακινώντας την να προβάλλει υγιέστερα πρότυπα στους συνομηλίκους της, να σέβεται περισσότερο τον εαυτό της και να μη βγάζει τα ρούχα της.

Το σίγουρο είναι πως δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X