ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Midi leopard φόρεμα και pointy ankle boots
 

Oops! Η αποκάλυψη για την γνωριμία του Harry με την Meghan που δεν περιμέναμε

Δέσποινα Άσπρου

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του πλανήτη. Οι δυο τους μάλιστα, έχοντας φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ζουν την απόλυτη ευτυχία. Και κάπως έτσι, δεν κάνει καμία εντύπωση το γεγονός πως κάθε νέα πληροφορία που έρχεται στην επιφάνεια για το ζευγάρι, γίνεται αυτομάτως viarl. Όπως έγινε και τώρα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όπως γνωρίζετε, η Meghan και ο Harry γνωρίστηκαν σε blind date. Μέχρι εδώ όλα γνωστά. Να που όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας την δεδομένη στιγμή είχε ήδη σχέση! Ναι, καλά διαβάσατε. Αναλυτικότερα, ο δούκας του Sussex, σύμφωνα με το βιβλίο "Harry: Conversations With the Prince" της Angela Levin, ο πρίγκιπας δεν ήταν single όταν γνώρισε τη Meghan, καθώς το διάστημα εκείνο έβγαινε με το μοντέλο Sarah Ann Macklin.

Η βιογράφος ισχυρίζεται πως ο Harry γνώρισε τη Sarah Ann σε ένα πριβέ πάρτι, όπου και αντάλλαξαν αριθμούς και ξεκίνησαν να επικοινωνούν με μηνύματα. Οι δυο τους βγήκαν μερικά ραντεβού το 2016, όμως αυτό δεν ευοδώθηκε. Η Levin μάλιστα αναφέρει πως αυτό μεταξύ τους ήταν απλά και μόνο ένα φλερτ. Τώρα εμείς δεν ξέρουμε.... ωστόσο όπως και να το κάνουμε δεν ήταν και το καλύτερο εκ μέρους του πρίγκιπα, αν πράγματι εκείνη την εποχή βρισκόταν σε σχέση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X