ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi oversized φόρεμα, κόκκινη ζώνη στην μέση και ασορτί kitty heels
 

#MediaBlog Ο αναβρασμός στα κανάλια και αυτοί που φεύγουν

Του Χρύσανθου

#Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει κάποια κανάλια λειψά. Λειψά από συντελεστές σε διάφορους τομείς: Δημοσιογράφους, παρουσιαστές, παραγωγούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και διοικητικό προσωπικό. Όπως πληροφορούμαι, σε όλα σχεδόν τα μεγάλα κανάλια υπάρχει αναβρασμός και ανακατατάξεις. Ήδη, ανακοινώθηκαν και οι πρώτες αποχωρήσεις από το Sigma, με πρώτη και καλύτερη του Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού, Νικόλα Μαρκαντώνη, και της δημοσιογράφου Ευτυχίας Ανδρέου. Και οι δύο εργάζονταν ως δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στο τηλεοπτικό δελτίο και αναμφίβολα αφήνουν ένα κενό, το οποίο το Sigma τρέχει να καλύψει, αφού θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες...

Από τον Alpha έφυγε ως γνωστόν ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους και τερμάτισε έτσι το πετυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι της "Μουρμούρας" με την Χριστιάνα Αρτεμίου.

Από το Omega φεύγει σύντομα και ο ηθοποιός Χάρης Αριστείδου ο οποίος παρουσιάζει μαζί με τον Τάσο Θεοδώρου το "Έλα να δεις" στη μεσημεριανή ζώνη. Ο Χάρης θα ενταχθεί στην ομάδα του "Άλλα λόγια, Θκειε Παπά" του Sigma.

Ποιο θα είναι το μέλλον της μεσημεριανής εκπομπής του Omega, μετά την αποχώρηση του Χάρη; Η απάντηση που μου δόθηκε από άτομο που γνωρίζει ήταν: Ακόμα κανείς δεν ξέρει και ήδη γίνεται στην κυριολεξία το... έλα να δεις.

Δύο νέες κωμικές σειρές ετοιμάζονται από κυπριακά κανάλια με στόχο, τι άλλο, την προσέλκυση τηλεθέασης και κατ' επέκταση διαφήμισης.
Σε ένα, τουλάχιστον, κανάλι τα παρατράγουδα άρχισαν, πριν καλά-καλά υπογραφούν τα συμβόλαια...

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια φήμη για αποχώρηση μεγάλου ονόματος από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πόσο αποτελεί fake φήμη ή όχι...

Με τον ελληνοκυπριακό Τύπο τα έβαλε ο υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, αναφερόμενος στις πληροφορίες για ναυτική βάση της χώρας του στην Κύπρο. Όπως δήλωσε με κάθε επισημότητα σε συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, "Μπορώ να πω ότι ο ελληνοκυπριακός Τύπος κάνει λάθος σε αυτό το θέμα". Άλλη μια φορά που ο Τύπος πληρώνει τις αμαρτίες των πολιτικών;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση, με διαφορά 3% από τον δεύτερο Alpha, αναδείχθηκε χθες βράδυ το Sigma. Ωστόσο, την πρωτιά δεν την διατήρησε και στο δυναμικό κοινό που υπήρξε αναστροφή με πρώτο τον Alpha και δεύτερο το Sigma.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης όπως τα μέτρησαν τα μηχανάκια της AGB έδειξαν: Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός το Sigma με 17,3%, δεύτερος ο Alpha Κύπρου με 14,4%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 127%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 11,8% και πέμπτο το Omega με 10,2%.

Στο δυναμικό κοινό η σειρά των καναλιών είχε μικρές ανατροπές: Πρώτος σταθμός κατατάχθηκε ο Alpha Κύπρου με 16,6%, δεύτερος το Sigma με 15,4%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 14,5%, τέταρτο το Omega με 11,9% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 6,9%.

Τα "μικρά" κανάλια διατήρησαν τα ποσοστά τους που στη γενική τηλεθέαση κινήθηκαν από το 1% μέχρι το 2,5%: Εxtra 2,4%, ΡΙΚ2 1,5%, EΡΤ World 1,3% και Smile 1,1%. 

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση