ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Jeans, πλεκτό και western μποτάκια
 

Feel the Foureira fire! Όλα όσα κρατάμε από τον Α' Ημιτελικό της Eurovision

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πέρασε αισίως ο Α' Ημιτελικός της Eurovision και ήταν, για να λέμε την αλήθεια, ''αναίμακτος''. Εννοώ πως δεν υπήρχαν έξαλλες καταστάσεις όπως άλλες χρονιές, αλλά έχουμε ακόμα να δούμε και να ακούσουμε. 

Από το πρώτο μισό, κρατώ φυσικά την Τσεχία. Ο Mikolas Josef παρουσίαζε ένα pop τραγούδι, με τίτλο ''Lie to Me'', που είναι κομμένο ραμμένο για να παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα και τα beach bars το καλοκαίρι. Η σκηνική παρουσία εντυπωσιακή, με το όλο σκηνικό να μοιάζει σαν βίντεο κλιπ. Και ξέρεις τι μου θυμίζει; Θα μπορούσε να ήταν άνετα το νέο single του Jason Derulo. 

Ναι, το ξέρω πως συμφωνείς. 

Στη συνέχεια ήρθε η αγαπημένη μου Netta με το ''Toy'' εκπροσωπώντας το Ισραήλ. Το τραγούδι είναι στα φαβορί, δεν ξέρω γιατί όποτε εκφράσω δημόσια την αγάπη μου γι' αυτό, ο κόσμος φαίνεται να το μισει. Είναι fun και η Netta είναι απολαυστική. Η σκηνική παρουσία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη μιας και το βίντεο κλιπ είναι ξεσηκωτικό. Αλλά πέρασε στον τελικό άρα... θα τα πούμε το Σάββατο.

Καιιιι ήρθε η σειρά της Ελλάδας. Κοίτα, εμένα μ' αρέσει το τραγούδι. Θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα στη σκηνή, να εκμεταλλευτούν τον ρυθμό ή κάτι. Ένα βαμμένο χέρι τι να σου κάνει; Προφανώς τίποτα. Φυσικά τώρα θα αρχίσουν τα ''αυτό πήγε λάθος'' και τα ''υπήρξε αυτό το πρόβλημα'' κτλ ενώ απλά μπορεί να μην έπεισε το τραγούδι (είτε όντως υπήρχαν προβλήματα είτε όχι).

Αποκορύφωμα της βραδιάς, η Κύπρος. Η Φουρέιρα βγήκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το Altice Arena. Ενέργεια, χορός, φωτιές και μια σέξι φόρμα Vrettos Vrettakos, οι πιθανότητες να μην περάσει στον τελικό ήταν απειροελάχιστες. Τελικά πέρασε και είναι ακόμα 1η στα στοιχήματα. Είτε συμπαθείς τη Φουρέιρα είτε όχι, ήταν καθηλωτική. 

Έλα, δες την ξανά γιατί μας αξίζει. 

Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα τραγούδια ήταν μια απ' τα ίδια. H Εσθονία είχε ωραίο τραγούδι, νιώθω πως κάθε χρόνο υπάρχει μια χώρα με όπερα και ένα φόρεμα που αλλάζει σχέδια. Χιλιοπαιγμένο. Υπάρχει ακόμα κάποιος που εντυπωσιάζεται με αυτό το θέαμα; Δεν θυμάμαι κάποιο άλλο τραγούδι. Στον τελικό πέρασαν οι πέντε χώρες που ανέφερα και οι Αυστρία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία και Ιρλανδία. 

Να ψάχνουμε location για Eurovision του χρόνου; 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση