ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Elizabeth Banks: “Απέκτησα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας”

Ήταν επιλογή μου να αποκτήσω παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Έντονη κριτική, φαίνεται να έχει δεχτεί απο τα ΜΜΕ, η Αμερικανίδα Elizabeth Banks γνωστή με τον ρόλο Effie Trinket απο την ταινία The Hunger Games film series, την περίοδο 2012 μέχρι το 2015.

Μαζί με τον blogger και αθλητικογράφο άντρα της Max Handelman έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια τον Magnus που είναι 7 ετών και τον μεγαλύτερο κατά ένα χρόνο Felix που είναι 8 χρονών.

Σε συνέντευξη της Elizabeth, που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Νοέμβριο στο Net-a-Porter για το περιοδικό Porter Edit η ίδια ανέφερε πως: "Σίγουρα πιστεύω ότι εξακολουθώ να κρίνομαι γι' αυτό που έκανα και ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τις επιλογές μου, αλλά δεν αισθάνομαι ότι χρωστάω κάποια εξήγηση σε κανέναν εξήγηση".

Στον κόσμο των celebrities, υπάρχουν πολλές γυναίκες όπως Sarah Jessica Parker ή Nicole Kidman, που επέλεξαν να αποκτήσουν παιδί μέσω μιας παρένθετης μητέρας, συμπεριλαμβανομένου και της Elizabeth.

Το 2011 η ίδια είχε αναρτήσει ένα προσωπικό της blog σχετικά με την εμπειρία που είχε δηλώνοντας “Μετά από προσπάθειες χρόνων για να μείνω έγκυος, εξερευνώντας το εύρος των θεραπειών γονιμότητας ανεπιτυχώς το ταξίδι μας μάς οδήγησε σε παρένθετη μητέρα. Από αυτό συνέβησαν δύο θαύματα".

Προσθέσε και τόνισε πως "Η πρώτη ήταν η συνάντηση με την παρένθετη μητέρα και τον σύζυγό της που πραγματικά μας συγκίνησαν με την ευπρέπεια και τη γενναιοδωρία τους και το δεύτερο θαύμα ήταν η γέννηση του παιδιού μας, Felix Handelman. Felix σημαίνει" ευτυχισμένος" και "τυχερός" στα Λατινικά. Πραγματικά ήταν ένα πολύ χαρούμενο μωρό και ευλογία στη ζωή μας".

Κανένεας λόγος για κριτική και την πράξη της Elizabeth τι πιο γλυκό να θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την κατάλληλη βοήθεια και στήριξη.

Βίντεο της Elizabeth Banks από το NET-A-PORTER:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X