ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

''Δεν θα ήμουν η Cara Delevingne χωρίς το Instagram''

Χωρίς το Instagram αυτή η επιτυχία δεν θα μπορούσε να αναγνωριστεί

Σε πρόσφατη συνέτευξη στο Harper's Baazar η Cara Delevingne δήλωσε πως χωρίς τη υποστήριξη του κόσμου μέσα από την πλατφόρμα του Instagram δεν θα μπορούσε να έχει τη σημερινή αναγνωρισιμότητα και δόξα.

Συνέχισε πως "Χωρίς το Instagram αυτή η επιτυχία δεν θα μπορούσε να αναγνωριστεί. Αντικρίζοντας τα supermodels της δεκαετίας του '90 δεν νομίζω να γινόμουν ένα καταξιωμένο μοντέλο ή πρότυπο αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το app". Έχω ζήσει την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκε το Instagram και πλέον τώρα μπορούμε να πούμε πως ζούμε στην εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Άλλωστε ποιος δεν αξιοποιεί αυτό το εργαλείο; Αρκετοί ηθοποιοί, μοντέλα και συγγραφείς προβάλλουν τη δουλειά και τον ευατό τους μέσα από αυτό. Το θέμα είναι χωρίς το Instagram, Twitter, Snapchat και όλα τα συναφή μπορούμε να ζήσουμε πραγματικά; Θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι μπορείτε”.

Έδωσε το παράδειγμα πως "ένας λογαριασμός στο Ιnstagram είναι κάτι σαν μια επαγγελματική κάρτα όπου εάν την αξιοποιήσετε σωστά μπορείτε να πετύχετε δίνοντας το παράδειγμα της Phoebe Waller-Bridge. Δεν δίστασε να δηλώσει ότι παρακολουθεί και θαυμάζει την Jennifer Aniston στον κόσμο των media, και πως όταν ανταποκρίθηκε και αυτή με ένα follow request η Delevingne ένιωσε χαρά και ικανοποίηση αποστέλλοντας ένα screenshot στην αδερφή της για να μοιραστεί την χαρά της".

Κάτι ανάλογο όπως θα κάναμε και εμείς με τις φίλες μας. Μια καθημερινή στιγμή που μοιάζει με ταινία, αλλά στην ουσία είναι πλέον η ρουτίνα μας.

"Οι άνθρωποι λένε ότι δεν μπορείς να έχεις γνώμη και αν έχεις τότε γιατί; δεν είστε πολιτικός κανείς δεν νοιάζεται για τις απόψεις σας αν δεν έχει κάποιο τίτλο. Ωστόσο η Cara υποστήριξε πως "Όλοι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και να στηρίξουν τόσο τη γνώμη τους όσο και τις απόψεις τους", προσθέτοντας ότι "Είτε κάτι είναι καλό είτε όχι, εγώ θα το κάνω.”

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση