ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους 20 χρόνια πριν

Το απόλυτο throwback της ημέρας

Ριάνα Στυλιανού

H Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες της Κυπριακής showbiz. Η παρουσιάστρια απέδειξε δεκάδες φορές, πως αρμόζει να μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας influencers, εφόσον δεν ήταν λίγες οι αναρτήσεις όπου η παρουσιάστρια ανέδειξε τα πιο chic σύνολα και τα πιο elegant μακιγιάζ.

Ωστόσο, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου η Χριστιάνα τείνει να χρησιμοποιεί πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, είδαμε ένα πολύ όμορφο throwback, πιο συγκεκριμένα από τα insta stories της. Πρόκειται για μια φωτογραφία 20 χρόνων, όπου βλέπουμε την παρουσιάστρια παρέα με την ομάδα χορού της, να ποζάρουν όλοι τους χαμογελαστοί. Εάν παρατηρήσετε καλά τη φωτογραφία, θα αναγνωρίσετε την 17χρονη Χριστιάνα να στέκεται στο πίσω μέρος, τρίτη από τα δεξιά.  

Ίσως να επρόκειτο για μια χορευτική τους παράσταση εφόσον όλοι τους φορούσαν την ίδια στολή. Λευκά μπλουζάκια με μαύρα αμάνικα σακάκια και camo trousers τα αγόρια, ενώ μαύρα μπουστάκια και φαρδιά παντελόνια τα κορίτσια. Η φωτογραφία απέπνεε έντονα τον αέρα της δεκαετίας των 00’s, όπου η μόδα ήταν στην πιο φαν και ανέμελη μορφή της.

Με αφορμή τα 30κοστα χρόνια λειτουργίας της σχολή χορού, ο Μιχάλης, διαιτητής των “Rebel Dancers” γνωστός και ως Maestro, ανέβασε την φωτογραφία πρώτος στο δικό του προσωπικό προφίλ και στη συνέχεια έγινε viral.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση