ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Απόπειρα αυτοκτονίας για τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Με βαθύ τραύμα στο χέρι του.

newsroom must

Στο νοσοκομείο Χανιών από τις φυλακές της Αγιάς μεταφέρθηκε ο δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο κρατούμενος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και φέρει τραύματα στο χέρι του, χωρίς όμως η υγεία του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Θυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα περίπου ο δολοφόνος του ηθοποιού σκότωσε μέσα στη φυλακή συγκρατούμενό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πολύ καλός φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος πέθανε 9 χρόνια μετά το θάνατο του καλεσμένος στο Γιώργο Λιάγκα έκανε μια αποκάλυψη.

Λέγοντας:“Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999. Ήταν πριν το Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς, αλλά είχα κάνει το Είμαστε Στον Αέρα, ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου… Ο Νίκος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση!”. Του λέω “γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνει!  Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα.  Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι, αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω!”

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση