ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επιβεβαιώνει με αυτή του την κίνηση ο πρίγκιπας Harry την κόντρα του με τον αδερφό του;

Δέσποινα Άσπρου

Ο πρίγκιπας Harry μιλά για πρώτη φορά δημόσια για τις σχέσεις του με τον αδερφό του, πρίγκιπα William, και όπως ήταν αναμενόμενο οι σπάνιες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει έντονη αίσθηση στο βρετανικό και όχι μόνο Τύπο.

Ο δούκας του Sussex με όσα έχει πει φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κάποια βάση πίσω από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο το τελευταίο διάστημα για «ρήξη» στη σχέση με τον αδελφό του. Γιατί το λέμε αυτό; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο πρίγκιπας Harry μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» του ITV, δήλωσε: «Είναι μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας που βρίσκεται κάτω από πίεση, αναπόφευκτα αυτό συμβαίνει». Ο ίδιος πρόσθεσε γελώντας: «Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Ακολουθούμε βέβαια διαφορετικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα εκεί γι' αυτόν και, όπως ξέρω, θα είναι πάντα εκεί για μένα». Στην συνέχεια, αποκάλυψε: «Δεν βλεπόμαστε τόσο πολύ όσο παλιότερα, επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ πολύ και τα περισσότερα από όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα. Ως αδέλφια έχουμε καλές και κακές ημέρες».

Είναι ξεκάθαρο πως βάση των όσων είπε, φαίνεται πως όντως υπάρχει μια κόντρα. Αυτό όμως κατά την άποψή μας είναι λογικό. Ανάμεσα στα αδέρφια, πράγματι, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τώρα αν όλο αυτό ξεπερνά τα όρια και οι δυο τους είναι «εχθροί» αυτό δεν το γνωρίζουμε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση