ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

100 χρόνια ελληνικής μουσικής σε ένα φανταστικό 7λεπτο βίντεο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι το ελληνικό βίντεο που κάνει τους γύρους του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Ο Νικόλας Ραπτάκης μαζί με τους Ελένη Ποζατζίδου, Νατάσα Μενδρινού, Μιχάλη Ζέη και Bitman μας ταξιδεύουν σε πάνω από 100 χρόνια Ελληνικής μουσικής. Οι πιο μεγάλες επιτυχίες που ακούσαμε ανά τα χρόνια, από το 1910 μέχρι σήμερα, σμίγονται σε ένα φανταστικό medley που διαρκεί 7 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα.

Από το παραδοσιακό ''Δεν Σε Θέλω Πια'' και το ''Τα Παιδιά της Γειτονιάς Σου'' της Μαρίκας Παπαγκίκα, στο ''Το Κορίτσι του Μάη'' του Πασχάλη και των Olympians, στο ''Στη Ντισκοτέκ'' της Ελπίδας και μέχρι το ''Πιάνω Φωτιά'' των Μπλε και το ''Μάντισσα'' της Μαρίνας Σάττi, καλύπτονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες και, ασυνείδητα σε κάνει να σιγοτραγουδάς κι εσύ. 

''Επέλεξα τα τραγούδια σύμφωνα κυρίως με το δικό μου γούστο αλλά συγχρόνως προσπάθησα να αποτυπώσω τη μουσική αίσθηση της κάθε δεκαετίας, μέσα από τη δική μου ματιά, γιατί εννοείται πως η ιστορία της ελληνικής μουσικής είναι τεράστια και είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί ολόκληρη σε ένα τόσο μικρό χρονικά βίντεο. Όλο αυτό το στήσαμε πρώτα απ' όλα για fun και για να περάσουμε καλά. Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε ιστορική καταγραφή αλλά να φτιάξουμε ένα βίντεο με το οποίο να μπορεί κάποιος να χαμογελάσει, να θυμηθεί και να σιγοτραγουδήσει μαζί μας αγαπημένα τραγούδια από πάρα πολλά και διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής'' γράφει ο Ραπτάκης στην περιγραφή του βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube. 

Απολαύστε το κι εσείς, εδώ. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X