ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

4 νησιά διαμάντια σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Ιούλιο, στο must που κυκλοφορεί στις 3/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Αφροδίτη Δερματά

Αφροδίτη Δερματά

Αφού κάτσαμε για δύο χρόνια στα αυγά μας, τα ζεστάναμε με επιμονή και υπομονή, επιτέλους ήρθε εκείνη η ώρα να πετάξουμε τη μάσκα και κάθε τι που μας καταπιέζει, να εγκαταλείψουμε τα αυγά που πλέον έχουν γίνει ενήλικα πουλιά και να πάμε για άλλα. 

Ηγγικεν, λοιπόν, η ώρα να ξυπνήσουμε την Ντόρα, τη μικρή εξερευνήτρια που βρισκόταν εντός μας σε κατάσταση καταστολής και να της προγραμματίσουμε μια σωστή καλοκαιρινή απόδραση στο εξωτερικό.

Θα μου πεις με την ακρίβεια να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δεν θα μπορέσεις να πας και πολύ μακριά. Εντούτοις, αν έχεις κάποιο μικρό κομπόδεμα και θες διακαώς να ταξιδέψεις εκτός Κύπρου, η εύκολη και σχετικά οικονομική λύση είναι πάντα η Αθήνα.

Μπορεί για καλοκαίρι να ακούγεται λίγο «βαρύς» ως προορισμός, ωστόσο έχει τα πλεονεκτήματά του! Ένα από τα πιο βασικά είναι ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι περισσότεροι Αθηναίοι λείπουν σε διακοπές οπότε οι συνθήκες είναι ιδανικές για να τριγυρίσεις άνετα στην πόλη, αφού την εν λόγω περίοδο δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση. Επίσης, είναι ιδανική εποχή για εναλλακτική διασκέδαση μιας και τα άλση και τα ανοιχτά θέατρα είναι γεμάτα συναυλίες από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες! Τέλος, τα δρομολόγια για μονοήμερες αποδράσεις στα νησάκια του Αργοσαρωνικού είναι πιο συχνά, δίνοντάς σου την επιλογή να πάρεις μια καλή γεύση από τη ζωή στα τριγύρω νησιά χωρίς να χρειαστεί να διανυκτερεύσεις εκεί. Όσο και αν σου φαίνεται περιορισμένος ο χρόνος, ένα σωστά οργανωμένο τριήμερο μπορεί να σου μείνει αξέχαστο και να σε γεμίσει νέες εμπειρίες.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο must που κυκλοφορεί στις 3/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση