ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Η Para’Kito™ προσφέρει ολοκληρωμένη φυτική προστασία!

Αυτό το καλοκαίρι, η Para’Kito™ αποδεδειγμένα προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία

Η Para’Kito™, η γαλλική εταιρεία που πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν βέλτιστη φυτική προστασία από τα κουνούπια, έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με τη σειρά προϊόντων Derm, η οποία βασίζεται σε μια ανακάλυψη που επιτυγχάνει να αναμείξει το έλαιο με το νερό χωρίς χημικούς συντελεστές και κυρίως χωρίς αλκοόλ. Η νέα σειρά προϊόντων Derm με δυο κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, είναι πια ολοκληρωμένα διαθέσιμη κατ’ αποκλειστικότητα στην κυπριακή αγορά φαρμακείου, με 3 συνθέσεις σε σπρέι και 2 σε ρολ ον.

Οι επίσημοι αποκλειστικοί διανομείς σε Κύπρο και Ελλάδα, Findi Global Network, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν επίσημα ότι οι άδειες διανομής για τα πιο κάτω προϊόντα της σειράς προϊόντων Derm, έχουν εγκριθεί τροποποιητικά από το αρμόδιο Υπουργείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, για προσθήκη χρήσης με ιοκτόνο δράση (πέραν της δράσης ενάντια σε κουνούπια και κρότωνες) κατά 99,97% έναντι των κορωνοϊών, με κύρια χρήση στις παλάμες των χεριών, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού από μολυσμένες επιφάνειες:

  • Άδεια διανομής Β1593 – Para’Kito Απωθητικό για Κουνούπια & Κρότωνες – Πολύ Υψηλή Προστασία σε Σπρέι (Κόκκινο Τροπικό)
  • Άδεια διανομής Β1851 – Para’Kito Απωθητικό για Κουνούπια & Κρότωνες – Πολύ Υψηλή Προστασία σε Ρολ Ον (Κόκκινο Τροπικό)

Το εντομοαπωθητικό Para’Kito Σπρέι Πολύ Υψηλής Προστασίας, δοκιμάστηκε σε εργαστήριο ιολογίας στη Λυών (Γαλλία) και επέδειξε μια πολύ ισχυρή ιοκτόνο δράση σκοτώνοντας περισσότερο από το 99,97% των κορωνoϊών μετά από 1 λεπτό χρόνου επαφής. Η σύνθεσή του δεν περιέχει αλκοόλ. Η ιοκτόνος του δράση προέρχεται από ενεργά συστατικά που δεν εξατμίζονται αμέσως και παραμένουν στο δέρμα, όπως αποδεικνύεται από την αποτελεσματικότητα έναντι των κουνουπιών, δράση που διαρκεί 10 ώρες στο σώμα. Η ιοκτόνος δράση διαρκεί παρατεταμένα για 3 ώρες στις παλάμες και στα δάχτυλα μετά την εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι το εντομοαπωθητικό Para’Kito είναι το καταλληλότερο μακροπρόθεσμο μέτρο προστασίας από τη μόλυνση των χεριών μέσω της επαφής με επιφάνειες, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα στις καθημερινές μας αγορές, στη διαχείριση των εμπορευμάτων, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις επισκέψεις μας σε ιατρεία και νοσοκομεία για σκοπούς υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ. Διευκρινίζεται ότι το εντομοαπωθητικό Para’Kito χρησιμοποιείται ως προσθήκη και όχι ως αντικατάσταση των μέτρων προστασίας που έχουν ήδη προταθεί και αναγγελθεί από τις υγειονομικές αρχές κατά του κορωνοϊού. Μπορεί να εφαρμοσθεί, για παράδειγμα, στον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ συμβατικών αντισηπτικών.

Η Para’Kito™, έχοντας πάντοτε ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένης προστασίας από τα κουνούπια και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ανακοινώνει ότι έχει δρομολογήσει δοκιμές για τις συνθέσεις των Απωθητικών Σπρέι & Ρολ ον Υψηλής Προστασίας (Πράσινο Οικογενειακό)  και Σπρέι Ξηρού Λαδιού (Λευκό Ενυδατικό) που ολοκληρώνουν ήδη ενδελεχείς ελέγχους και μετρήσεις για την αναμενόμενη ιοκτόνο δράση τους.

Αυτό το καλοκαίρι, η Para’Kito™ αποδεδειγμένα προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία, δίνοντας στο κοινό εξελιγμένες τεχνολογικές ανακαλύψεις μέσα από τη φύση!

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης ...
 |  PROMO
X