ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Σήμερα τρώμε ελαφρά!

Ελαφρύ σνίτσελ με ρύζι

Υπέροχο και ζουμερό σνίτσελ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το τηγανητό. Πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που διαθέτει κάλυμμα. Έτσι το κοτόπουλό μας θα ψηθεί και από μέσα χωρίς να στεγνώσει. Όσο περισσέψει μπορείτε να το φυλάξετε στο ψυγείο και να το κόψετε σε λεπτές λωρίδες για σαλάτα την επομένη.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 10΄
440 θερμίδες ανά μερίδα

Υλικά για 3 μερίδες
Για την κρούστα
• 120γρ. ψωμί ολικής κομμένο σε φέτες
• ½ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
• 1 κουταλάκι αλάτι
• 6 φύλλα βασιλικό
• 500 γρ. ή 2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες, 3 λωρίδες ανά φιλέτο

Για το άλειμμα αβγού
• 1 αβγό
• 1 κουταλιά μουστάρδα
• ½ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
• 1 κουταλάκι αλάτι

Για το τηγάνισμα
• 2 κουταλιέςελαιόλαδο

Για το ρύζι
• 100 γρ. ρύζι
• 400 ml ζεματιστό νερό
• ½ κουταλάκι ζωμό λαχανικών σε σκόνη
• Αλάτι, πιπέρι

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση