ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σπανάκι ογκραντέν με Μπεσαμέλ Γιώτης

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση

1.Βράζουμε το σπανάκι στον ατμό και το στραγγίζουμε πολύ καλά.
2.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε τις 2 κουταλιές βούτυρο να λιώσει και τηγανίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το στραγγισμένο σπανάκι για 2 με 3 λεπτά.
3.Βάζουμε το σπανάκι σε ένα μεγάλο βουτυρωμένο πυρέξ, προσθέτουμε τα αυγά και τα τυριά (κρατάμε περίπου ½ ποτήρι τριμμένα τυριά για το τελείωμα) και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
4.Ετοιμάζουμε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Προσθέτουμε το 1/3 της έτοιμης μπεσαμέλ στο σπανάκι και ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε το σπανάκι με την υπόλοιπη μπεσαμέλ. Λιώνουμε την υπόλοιπη 1 κουταλιά βούτυρο και περιχύνουμε την επιφάνεια της Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Πασπαλίζουμε με τα τυριά που κρατήσαμε. Ψήνουμε στους 200οC για 30-40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση